Aysun Can kimdir?

FullSizeRender(4)

1980 Almanya doğumluyum. Çankaya Üniversitesi İngilizce İşletme & Ekonomi mezunuyum. Toyota, Alstom ve Areva’da staj yaptım. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi’nde de iki yıl boyunca “İnsan Kaynakları Yönetimi” ve  “Halkla İlişkiler ve Pazarlama Yönetimi” alanlarında mesleki eğitim sertifika programlarına katıldım.

Mezun olduktan sonra, İsviçre Büyük Elçiliği’nde Ulusal Proje Asistanı olarak profesyonel çalışma hayatına adım attım.

2006 yılındaAmerika’ya yerleşmeye karar verdim ve kısa bir süreliğine akademik kariyer planlarımı gerçeklerştirmek için Kanada’da Toronto Üniversite’sinde eğitim aldım. Ardından tekrar Amerika’ya döndüm ve burada 2 üniversiteden kabul aldım. Bu süreç içerisinde Network Marketing alanında Araştırma Uzmanı olarak çalıştım.

2013 yılında ise özel sebeplerden dolayı Türkiye’ye dönüş kararı aldım ve 2014 yılında da “Aysun Can Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri” adı altında kendi şirketimi kurdum. Bu alanda gerekli olan tüm eğitim ve sertifika programlarını tamamladım. Ayrıca Kadir Has Üniversitesi’nde de Proje Satış Uzmanlığı Eğitimi Sertifika Programı’nı tamamladım.

Gayrimenkul danışmanlığının yanı sıra, özel şirketlere, mimari proje ofislerine ve yapı denetim firmalarına da ayrıca danışmanlık hizmeti vermekteyim.

Hali hazırda KEO (Kocaeli Emlakçılar Odası)’da AR-GE Komisyon’nunda komisyon üyeliği görevimi ve KEM-DER (Kocaeli Emlakçılar Derneğinde)’de Kadınlar Komitesi’ndeki görevimi yürütmekteyim. KEM-DER bünyesi altında kadınlar komitesi olarak sosyal sorumluluk projeleri geliştirmekteyiz.

Çeşitli dergilerde sektörle ilgili makalelerim yayınlanmıştır ve Kocaeli Son Baskı Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaktayım.

Hakkımda daha fazla bilgi edinmek için  LinkedIn ya da AboutMe sayfalarımı ziyaret edebilirsiniz…

Profesyonel anlamda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe sizlerle işbirliğine ve yeni tekliflere açığım…

Saygılarımla,

Aysun CAN

AYSUN CAN